Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La vicesecretaria de comunicació del PP Girona , Àngela Doménech, és destituïda per whatsapp després de demanar transparència

Àngela Domènech
Àngela Domènech durant l'acte de presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Figueres pel Partit Popular / Foto: arxiu

Àngela Domènech, presidenta i portaveu del Partit Popular Figueres a l’Ajuntament de la capital de l’Alt Empordà, considera que cal un canvi urgent a la direcció provincial

Angeles Doménech, presidenta del PP de Figueres, ha estat destituïda com a vicesecretaria provincial de comunicació del Partit Popular de Girona.
I ho estat per demanar transparència al president de la formació Popular a Girona, Jaume Veray. “Vaig prometre que si entrava a l’Ajuntament el primer que faria seria aixecar les estores. Cal donar exemple. Si demanem transparència als nostres Ajuntaments, primer cal fer-ho en els nostres partits, en aquest cas,  PP Girona”, ha assegurat la regidora i portaveu del PP a l’Ajuntament de Figueres. Segons Domènech “quasi la totalitat dels recursos del pressupost per a la campanya electoral del 28M que hi havia per a la demarcació, s’han quedat a Girona ciutat”, que ha redundat en que el Partit Popular “es quedés a molt pocs vots d’aconseguir representació i, d’altres, a punt d’aconseguir-ne dos, es van quedar amb un regidor”, i com a exemple posa “el cas de Puigcerdà que es va quedar a tres vots d’assolir representació a l’Ajuntament quan només tenien 200 € de pressupost per a la campanya, o a Blanes, que amb tan sols 400 euros de pressupost, no es va aconseguir el segon regidor per escassos vuit vots”.

Segons la presidenta del Partit Popular de Figueres, aquesta manca de recursos econòmics per a les candidatures Populars als municipis de la demarcació, que no pas a la capital, no és nova d’aquesta passada campanya electoral, “ja que en el 2019, i amb un pressupost de 60.000 €, el 90% dels recursos es varen quedar a la capital, deixant quasi abandonades a 30 candidatures”, ha denunciat Domènech, remarcant que “una foto d’estudi, quatre flyers, un grapat de cartells, bolígrafs, globus i caramels, és el que reben els candidats per fer front a la campanya en els seus municipis”.

Àngela Domènech assegura que “totes les formacions haurien de fer el mateix, però per por de perdre càrrecs, ningú s’atreveix. Perquè els nostres municipis funcionin, cal gent valenta amb capacitat de gestió i sobretot que no menteixin”.

“Cal un canvi urgent a la direcció provincial del Partit Popular de Girona”

La presidenta del PP de Figueres considera que “cal un canvi urgent a la direcció provincial”. Un canvi necessari perquè, segons afirma, “l’any 2011 teníem 39 regidors, el 2015, 19, el 2019, 3, i ara amb 22 candidatures presentades, només hem tret 8 regidors”. Resultats que podrien haver estat més positius “amb la correcta assignació de recursos i gent preparada dirigint la campanya, i no per persones col·locades a dit sense coneixements ni experiència de cap mena”.

Àngela Domènech es mostra molt dolguda amb la direcció provincial de Partit Popular en assenyalar que “és molt dur dissenyar i portar una campanya sense recursos i això, incideix directament en els resultats. En el meu cas, fa dos anys que treballo en l’àmbit local i provincial, posant diners de la meva butxaca i ara, quan demano transparència, em destitueixen del càrrec i posen a gent retribuïda que no fa ni una dècima part de la feina que feia jo”, per reblar tot seguit que “hi ha molta gent a Girona amb ganes de treballar, i no pot ser que el partit, els recursos i els càrrecs retribuïts, estiguin segrestats i dirigits per la família Veray des de fa quaranta anys”.