La vida de Pau Casals explicada als més petits

El proper diumenge 7 d’abril a les 12 hores, Optimist presenta una nova proposta de teatre infantil pensada per al públic familiar

teatre_pau_casalsEn aquesta ocasió, el Teatre Municipal de Roses rebrà la companyia Forani Teatre, presentant el seu espectacle “Pau”, una fidel aproximació als fets més rellevants de la vida de Pau Casals.

Un espectacle de titelles ple de tendresa que portarà l’espectador a descobrir les inquietuds de Pau Casals com a nen i la seva lluita per defensar la pau i la llibertat. L’espectacle està estructurat seguint els diferents episodis de la seva vida: Infància, Joventut i estudi de violoncel, viatges i concerts, guerra i exili, darrers anys i defensa de la pau, i El cant dels ocells.

Un nen com qualsevol altre, anirà descobrint el món des dels seus ulls d’infant. Però la música el desperta i ja sap què vol ser de gran. Tot això, no serà fàcil i  ho haurà de deixar tot per un somni. Un clam a la pau representat en un teatret clàssic de marioneta txeca i amb la música en directe d’un violoncel·lista.