La web de l’Ajuntament de Roses està inoperativa

Ajuntament de Roses

Els ciutadans que vulguin presentar instàncies o fer quelcom tràmit telemàticament amb l’Ajuntament de Roses ho poden fer des de la plataforma bpm.roses.cat

Com han pogut comprovar molts dels vilatans fa dies que la pàgina web de l’Ajuntament de Roses, www.roses.cat, no funciona, i mentre no aquesta no torni a estar operativa, els ciutadans i ciutadanes que hagin de presentar instàncies al consistori poden fer-ho a través de la plataforma bpm.roses.cat.

Un cop la persona usuària ha d’accedit a la plataforma aquesta plataforma, trobarà un menú a la columna esquerra de la pantalla amb els tràmits i serveis que es poden realitzar. El segon apartat d’aquest menú, dona accés directe a la presentació del model d’instància general de l’Ajuntament de Roses. 

D’altra banda, cal destacar que la seu electrònica de l’Ajuntament sí que es manté operativa. Es pot accedir a través d’aquest enllaç https://www.seu-e.cat/ca/web/roses i disposar de nombroses funcions, com tauler d’edictes, bústia de factures, carpeta ciutadana, geoportal, notificacions, portal del proveïdor, transparència, etc.