La Xarxa de Convivència de Roses organitza un concurs de poesia visual per Sant Jordi

Per tercer any consecutiu  la Xarxa de Convivència de Roses organitza el ja tradicional concurs artístic i literari de Sant Jordi

concurs_poesia_visual_xarxaDesprès de l’èxit de les anteriors edicions, amb més de 500 participants, l’entitat aposta per la continuïtat d’aquesta activitat, amb l’objectiu de promoure i descobrir la figura de nous artistes infantils i juvenils locals, així com d’incentivar-lis en la seva creativitat.

Aquest any, però, s’ha transformat completament el format del concurs proposant en aquesta ocasió la unió de la literatura i l’art, adaptant-se als nous temps i implementant les noves tecnologies com a eina d’inspiració mitjançant la creació d’un concurs de poesia visual amb fotografies fetes amb el telèfon mòbil. Es tracta d’una creació poètica basada en recursos visuals en conjunt amb la imaginació.

Tothom que vulgui pot participar-hi atrapant amb la càmera del seu telèfon mòbil qualsevol imatge que cregui poètica o interessant i enviar-la a info@xarxadeconvivencia.com fins el 19 d’abril.

Les 3 millors fotografies tindran premi!

BASES DEL CONCURS

1. El concurs consisteix en realitzar una fotografia amb el mòbil de creació poètica, amb plena llibertat temàtica i tècnica. Cada autor / autora podrà presentar un màxim de dues obres.

2. Amb la fotografia s’haurà d’incloure un petit títol, també amb plena llibertat, que es relacioni amb la fotografia.

3. Podran participar totes les persones que vulguin, de qualsevol edat i residència. Tot i que es valorarà amb especial atenció la participació dels rosincs i rosinques.

4. El jurat serà designat per la Junta Directiva de la Xarxa de Convivència de Roses.

5. El veredicte, inapel·lable, es farà públic als mitjans de comunicació posteriorment a l’entrega de premis que es realitzarà coincidint amb el dia de Sant Jordi, (23 d’abril) a la Plaça de Catalunya de Roses a les 17h. (Els guanyadors seran notificats a través dels diversos mitjans de contacte que ens facilitin).

6. El termini màxim per a presentar els treballs serà el dia 19 d’abril a les 00h.

7. Les fotografies s’enviaran a l’adreça: info@xarxadeconvivencia.com adjuntant el títol i les vostres dades de contacte (Nom, cognoms i telèfon).

8. Les 3 millors fotografies tindran premi.