La XIII Cursa de la Dona de Roses ja té samarreta

XIII Cursa de la Dona de Roses
Les 1.000 samarretes de l'edició especial de la 13ª Cursa de la Dona de Roses ja s'han esgotat

Una samarreta de color salmó “perquè creiem que és molt vistós i adient per la Cursa de la Dona”

El Club Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer ja tenen el seu poder la samarreta que lluiran els participants de la XIII Cursa de la Dona.
Una samarreta que en la seva part frontal ja deixa ben clar que aquest any serà una edició especial d’aquesta cursa esportiu-benèfica amb motiu de la crisi sanitària de la Covid-19, mentre que en la seva part posterior hi són els patrocinadors principals de la prova, Reformes i Construccions José Mª Fernández, Papereria de l’Empordà-Ofiexperts i Planxisteria i Pintura Jordi Prats.

Un aspecte que destaca en la samarreta d’enguany és el color salmó, “vam creure que és molt vistós i que és molt adient per aquesta cursa”, ha manifestat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Com el format de la cursa, a causa de la pandèmia, serà molt diferent de les dotze edicions anteriors, ja que no correran tots els atletes a la vegada en un mateix dia, sinó que ho faran quan ho vulguin entre els dies 26 de setembre i el 4 d’octubre, l’organització  ha fet una tirada de 500 samarretes, “però si veiem que les inscripcions són molt nombroses que superen aquesta quantitat ja hem parlat amb l’empresa proveïdora de fer-ne més”, ha dit Pere Sastre, tot i que avisa que “la gent no s’esperi fins a l’últim moment per fer la inscripció pensant que tindrà samarreta perquè no serà així, perquè l’empresa no farà només una, és a dir, tant sols es faran més si hi ha moltes inscripcions que superen la quantitat de 500”.

Inscripcions

La Fundació Roses Contra el Càncer està enllestint la manera de poder formalitzar la inscripció, assegurant que “properament la gent interessada en participar ho podrà fer per internet”. I per internet serà a través de la seva pàgina web https://fundacioroses.org/.

Recorregut

El recorregut de la XIII Cursa de la Dona serà d’una distància de 5 kms, i que “estarà senyalitzat durant els 9 dies per a que la gent pugui fer la cursa quan vulgui de manera individual, en parella, per nuclis familiars o en grups amb el nombre d’atletes que designi el protocol de seguretat de la Covid-19 en el moment de fer la cursa”, ha manifestat el president del Club Atletisme Roses.

Dins el recorregut hi haurà instal·lats diferents panels amb l’objectiu que les i els participants es facin selfies i els pengin a les xarxes socials amb el hastag #13cursadeladonaroses