Cinema a la Fresca

La XXI edició de l’Acústica tornarà a ser el gran aparador pop del país programant artistes de projecció internacional

L’Acústica tindrà lloc del 29 d’agost a l’1 de setembre al nucli urbà de Figueres, amb escenaris a la Plaça Catalunya, La Rambla i la Plaça de la Palmera

Chanel, Mushkaa, The Tyets, Els Amics de les Arts, Guillem Gisbert, Figa Flawas, Vicco, Gertudis, Ginestà, Mama Dousha, La Ludwig Band o Julieta són alguns artistes de la vint-i-unena edició de l’Acústica, un dels pocs festivals ubicats en un centre urbà del país.

Del 29 d’agost a l’1 de setembre, els tres escenaris del centre històric de Figueres acolliran una programació que aposta per l’accés de la ciutadania a la cultura, ja que és totalment gratuïta, que té en compte totes les propostes pop del país que aquesta temporada han estat notòries. L’aposta per la música del país va més enllà, ja que l’Acústica també programa històricament bandes emergents com enguany són la valenciana Sandra Monfort de Marala en solitari, la cantautora mallorquina Maria Jaume, l’artista basc que fusiona arrel i beat Zetak i altres noms com el guanyador del Sona9, Eloi Duran.

L’Acústica torna a comptar en aquesta edició amb Figueres Urbana, la producció pròpia que des de fa tres anys dona veu als nous talents de la música urbana de Figueres i de l’Empordà. Enguany, a més, es pretén visibilitzar la multiculturalitat de la capital de l’Alt Empordà. Sota la batuta del DJ i productor Maken Row, hi haurà concerts d’artistes amb orígens romanesos, russos o de Guinea Bisau.