La XXVII Bicicleta Popular de Roses supera en més de 100 els participants de la passada edició

XXVII Bicicletada Popular de Roses

Participants a la XXVII Bicicletada Popular de Roses

Al voltant de 350 ciclistes s’han donat cita a la Rambla Riera Ginjolers per participar a la Bicicletada Popular de Roses

XXVII Bicicletada Popular de Roses
Participants a la XXVII Bicicletada Popular de Roses

La Bicicleta Popular de Roses torna a revifar en quant a participación respecta a edicions anteriors. Si a la pasada edició es va fregar els dos centenars de participants, en aquesta, la que fa 27ena, s’han superat els 300 amb escreix, arribant al voltant de 350 ciclistes, entre petits mitjans i grans els que han volgut participar a quasevol de les dues curses, la curta o la llarga, que havia previst, com ja es tradició, l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, organitzadora de l’esdeveniment.

A les 10 en punt l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i la regidora d’Esports, Anna Jorquera, han donat el tret de sortida de la llarga, que ha portat als participants fins a Empuriabrava. I a les 10:30, el portaveu d’AROFES, Gabi Díaz, ha donat la sortida de la prova destinada als més petits, que els ha portat fins a la Bocana de Santa Margarida.

Tant Maria Foraster, presidenta de l’entitat organitzadora, com la regidora d’Esports, s’han manifestat “molt contentes per la participació en aquesta edició de la Bicicletada, fa goig veure com famílies senceres participen en aquesta activitat lúdico-esportiva”.

Al final de les dues curses els ciclistes han pogut gaudir d’una botifarrada i de l’audició d’Haveneres que ha anat a càrrec del grup Els Pescadors de Roses.