Suquet de peix de Rose

L’ABS de Roses va acollir una jornada especial de vacunació de la Covid-19 per a persones majors de 40 anys

Vacunació de la Covid-19
Foto: Arxiu

Jornada que es va portar a terme ahir al Mercat Cobert de Roses i que es tornarà a repetir divendres vinent, 13 d’agost

Degut a que hi moltes persones majors de 40 anys que encara no s’han vacunat, la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut de Roses va decidir fer una crida per vacunar aquest segment de població que encara no ho havia fet.

I ahir divendres, 6 d’agost, es va portar a terme al local habilitat al Mercat Municipal una jornada vacunació “amb la vacuna de la Janssen, que només necessita una sola dosi, per a les persones majors de 40 anys, però únicament per aqulls que no hagin passat la Covid i que s’havien de vacunar de la 1ª dosi”, va afirmar el director de l’ABS de Roses, Ricard Bonet.  

El doctor va assenyalar que van passar pel Mercat “tota la gent que ja tenia cita prèvia, que eren prop de 50 persones, però també vam vacunar als que van venir sense tenir cita per acabar administrant 85 dosis, és a dir, que ens han vingut un 40% de gent sense cita que ara estant correctament vacunades amb una única dosi”.

Cal destacar que aquesta jornada de vacunació, com la que es portarà a terme també el proper divendres, 13 d’agost, s’ha portat a terme d’11 a 13 hores.