L’acció promocional al voltant del turisme familiar, Hola Família!, torna a Roses

Hola Família!

Hola Família! és una acció promocional del turisme familiar que es desenvoluparà entre el 7 i el 9 de juny

Hola Família!Roses participa un any més en l’accióp promocional Hola Família!, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, on nou destinacions turístiques de la Costa Brava i la Garrotxa fomenten el turisme familiar fora de la temporada d’estiu. Durant el cap de setmana del 7 al 9 de juny oferiran un 2×1 en allotjaments i també un 50% de descompte en les activitats programades.

Nou destinacions gironines acreditades amb les marques “Platja en Família” i “Natura i muntanya en família” de l’Agència Catalana de Turisme -Roses, Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Lloret de Mar, Torroella de Montgrí-l’Estartit i la Vall d’en Bas-Les Preses- i una vintena d’empreses del territori participen en la gran acció promocional de turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny.

Amb el tema escollit “Viu una experiència de llegenda”, el “Catalunya Hola Família!” vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. A Roses, les activitats incloses en el programa són excursions per mar a Cadaqués o al Cap Norfeu, visites i jocs de pistes a la Ciutadella de Roses, un dia lúdic i refrescant al Parc Aquàtic Aquabrava i una bicicletada popular.