L’activitat física dels Parcs de Salut es manté amb sessions de marxa nòrdica

Marxa Nòrdica a Roses

El rosinc Juan Diego Martín, a la dreta, explicant als participants la tècnica de la Marxa Nòrdica abans de sortir / Foto: arxiu

Les sessions es realitzen els divendres, a les 8 i a les 9:15 hores, i les places són limitades.

El Programa de Parcs Urbans i Itineraris de Salut es mantenen a Roses aquesta temporada amb la realització de sessions de marxa nòrdica per l’entorn urbà i natural del municipi.

Tot i la impossibilitat actual per dur a terme les sessions d’activitat física dels Parcs de Salut per evitar l’ús d’aparells per part de diferents persones, les activitats vinculades als Parcs es mantenen enguany amb la realització de dues sessions de marxa nòrdica que transcorren per l’entorn urbà i natural de Roses.

Totes dues tenen lloc els divendres. La primera a les 8 del matí amb inici al Parc de Salut ubicat al passeig Marítim, i la segona a les 9:15 hores, amb sortida des del Casal d’Avis del Pescador (rambla Ginjolers, 22).

Durant les activitats es mantenen la distància de seguretat i les mesures necessàries marcades pels protocols de Dipsalut, i són conduïdes per professionals experts. Les places són limitades d’acord al nombre de participants a què obliga la normativa vigent i cal inscriure’s prèviament enviant un correu a info@urbansalut.com, o bé trucant o enviant un whatsapp al telèfon 659 581 554.