L’actor José Sacristán serà demà dissabte a Roses per interpretar l’obra “Muñeca de Porcelana” al Teatre Municipal

“Muñeca de Porcelana” al Teatre Municipal de Roses amb José Sacristán

El Teatre Municipal de Roses acollirà demà a les 21 hores l’obra “Muñeca de Porcelana”,  protagonitzada per José Sacristán, acompanyat de Javier Godino

“Muñeca de Porcelana” al Teatre Municipal de Roses amb José Sacristán‘Muñeca de Porcelana’ és la primera producció que es fa al món després de l’estrena a Broadway, el 4 de desembre de 2015, de l’obra origina, “Xina Doll”, protagonitzada per Al Pacino i que l’autor David Mamet va escriure per a ell. Mamet crea en aquesta obra una intensa i emocionant estructura teatral de vibrant ritme, que barreja temes recurrents de l’autor, com el poder de la política, l’economia i els mitjans de comunicació, amb altres de nous com la lleialtat i les dificultats per l’ésser humà per trencar amb el seu passat.

Es representarà a Roses el 21 d’octubre al preu popular de 15 €. L’obra va ser originalment escrita per David Mamet per a ser protagonitzada per Al Pacino. Mamet va definir la seva peça dient que “Muñeca de porcelana’ és millor que el sexe oral”.

Els poderosos estan lliures de retre comptes pels seus actes? Existeix una elit que maneja els fils amb capacitat per variar el rumb dels esdeveniments amb tan sols una trucada telefònica?

Actors: José Sacristán, Javier Godino

Direcció: Juan Carlos Rubio

Autor: David Mamet

Versió: Bernabé Rico

Ajudant de direcció: Chus Martínez

Entrada: 15 euros

Durada: 1 hora i 30 minuts

Avui divendres encara es pot reservar entrada, de 12 a 14 hores, a la taquilla del teatre o al telèfon 972 15 25 32.