L’actriu Macarena Gómez clausura avui el Festival de Cinema de Girona amb tres curtmetratges

31è Festival de Cinema de Girona

Macarena Gómez (esquerra) protagonitza la jornada de clausura del Festival de Cinema de Girona

El Festival de Cinema de Girona, que s’ha celebrat a 7 espais de la ciutat, finalitza avui amb la presència de molt de talent emergent

El Festival de Cinema de Girona ha arribat a la seva recta final, després d’un gran èxit d’assistència i de presència de talent emergent.
I avui, a les 18:30h, després de 5 dies de celebració, es durà a terme als cinemes Albeniz, la sessió de clausura amb tres curtmetratges presentats per l’actriu Macarena Gómez (una de les principals protagonistes de La que se avecina).
Tot seguit, a les 20:30, es portarà a terme el Palmarés, amb l’entrega de premis de les pel·lícules que han participat a la competició i que han estat seleccionades pel jurat.  Els tres curtmetratges que es presenten són Trivial, de Fran Mechón; Cariño, d’Àngel Gómez; i Camisa de Fuerza, d’Iván Mulero.  

El 31è Festival de Cinema de Girona ha convertit la ciutat en epicentre artístic i de talent, amb un total de 241 pel·lícules d’una cinquentena de països i una suma de més 400 projeccions, ja que algunes tenen diferents passis.

El Festival, que compta amb la col·laboració, entre altres, de l’Ajuntament de Girona, la Diputació i la Generalitat,  se celebra fins demà dissabte 28 plenament consolidat i convertit en un esdeveniment de renom internacional. Al Punt d’Informació del Festival, a la Plaça Independència de Girona, a partir de les 18:00 h, es venen entrades per a les pel·lícules.

Tota la informació es pot trobar a la web www.gironafilmfestival.com i a les xarxes socials, amb el hastag #GironaFilmFestival.