L’actriu i model catalana, Mònica Van Campen, amb la X Cursa de la Dona de Roses

X Cursa de la Dona

L'actriu i model Mònica Van Campen anima a tothom a participar en la X Cursa de la Dona

Mònica Van Campen és una altra de les personalitats que també ha volgut col·laborar amb el Club Atletisme Roses per animar a la gent a participar en la Cursa de la Dona en el seu desè aniversari

X Cursa de la Dona
L’actriu i model Mònica Van Campen anima a tothom a participar en la X Cursa de la Dona

La model i actriu catalana, Mònica Van Campen, també s’ha implicat amb el desè aniversari de la Cursa de la Dona, organitzada pel Club Atletisme Roses en solidaritat de la Fundació Roses Contra el Càncer.
I la manera que Van Campen, coneguda per haver participat en nombroses i conegudes telesèries catalanes com ‘Estació d’enllaç’ i ‘Plats Bruts’; i espanyoles com ‘La que se avecina’, ‘El comisario’, ‘Hospital Central’ i ‘Makinavaja’, i varies pel·lícules com la premiada ‘Princesas’, ha estat gravant un vídeo animant a tota la gent a participar en aquesta cursa de caire solidari i familiar que se celebrarà el pròxim 17 de setembre.

Només ha estat una gravació de 16 segons, però amb un missatge clar: “No hi pots faltar”.
I no, ningú hi pot faltar, ja que tota la recaptació de les inscripcions anirà destinada íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer per ajudar als malalts i familiars, així com per ajudar a la investigació sobre la malaltia.

Una X Cursa de la Dona que passarà per dins la Ciutadella

I el Club Atletisme Roses té preparades varies sorpreses per als participants, i una d’elles és que, per celebrar el desè aniversari de la Cursa de la Dona, la prova transcorrerà una part per dins la Ciutadella. Sortint, com sempre, des de l’aparcament del port esportiu, els atletes aniran per l’Avda. de Rhode en direcció Figueres fins arribar al carrer Sant Elm, el qual agafaran per després de creuar la Rambla Riera Ginjolers enllaçar amb al carrer Dr. Pi i Sunyer, travessar a continuació la plaça Catalunya i continuar fins arribar a la rotonda de l’Oficina de Turisme. I d’aquí pujar un xic la Ronda Miquel Oliva Prat fins arribar a la porta lateral de la Ciutadella.
Després de fer un volt per dins el recinte emmurallat, els atletes sortiran per la porta principal per agafar el passeig marítim, i un cop arribat als espigons de la Riera Ginjolers ficar-se a l’Avda. de Rhode per arribar al port esportiu, i entrar a meta en el mateix lloc del que s’ha sortit, l’heliport.

La Cursa de la Dona se celebrarà el 17 de setembre

Per participar en la X Cursa de la Dona cal prèvia inscripció com cada any. Una inscripció que té un cost de 9 euros (tots, com hem esmentat, destinats a la Fundació Contra el Càncer).
Però, compte, aquest preu és fins al divendres dia 15, ja que el dissabte 16 i el dia de la cursa, diumenge 17 de setembre, el donatiu de la inscripció serà de 12 €. I per facilitar la inscripció, l’organització ha fet possible que enguany es pugui on line des de la pàgina web del Club Atletisme Roses.