Roses Cultura

L’AE Roses clou la temporada de futbol 2022-23 amb dos reconeixements

AE Roses
Juan José Muñoz a l'esquerra i Marc Colomeda, de taronja, amb el president de l'AE Roses, Sergi López

El primer va ser per en Juan José Muñoz i el segon per en Marc Colomeda, Marquet, per la seves trajectòries dins del club i la dedicació i implicació amb l’Agrupació Esportiva Roses

El passat dissabte l’Agrupació Esportiva Roses va cloure la temporada de futbol 2022-23, una temporada que ha estat històrica en assolir després de 28 l’ascens a 1ª Catalana.

I el primer dels actes que es van portar a terme van ser dos reconeixements. El primer a la persona de Juan José Muñoz, el qual porta pràcticament vinculat a l’AE Roses, primer com a jugador i després de retirar-se de la practica esportiva com a delegat del primer equip, càrrec que continuarà exercint. Un reconeixement que li va fer el club per la seva dedicació i implicació amb l’Agrupació Esportiva Roses.

Dedicació i implicació que també ha tingut el segon homenatjat, en Marc Colomeda, Marquet, que ha estat responsables els darrers 8 anys de la metodologia de Futbol 7 i del Futbol base del club i que marxa a la recerca d’altres reptes esportius.

Un cop finalitzats els merescuts reconeixements es va dur a terme el lliurament de diferents trofeus de record a tots els jugadors de la plantilla en presència del directiu de la Federació Catalana de Futbol, Carles Mallart, i tots els candidats a les eleccions municipals de Roses, que van ser convidats pel club, i que en representació de tots com alcalde en funcions, Joan Plana va voler felicitar a l’AE Roses pels tres ascensos assolits aquesta temporada. Felicitació que també va voler donar Carles Mallat com a representant de la màxima institució del futbol a Catalunya.

Temporada de futbol 2022-23 històrica

Una temporada de futbol “històrica”, com va definir el president de l’AE Roses, Sergi López, “perquè hem assolit un triplet, hem pujat el primer equip a 1ª Catalana, el segon equip a 3ª Catalana i la de l’equip Infantil A. És històrica perquè recuperem una categoria que no assolíem des de la temporada 1994-95, per tant ho fem per primer cop en aquest segle XXI després de 28 anys, i històrica perquè cap equip havia aconseguit abans aquest triplet”.

I de cares a la temporada vinent, Sergi López, va manifestar que l’objectiu, evidentment, és mantenir la categoria de 1ª Catalana, “però amb la filosofia del club, apostant per jugadors joves formats en el nostre futbol base i jugadors que vulguin venir, no per diners, sinó per gaudir de jugar a 1ª Catalana i del futbol”.