L’AE Roses inicia la pretemporada enfrontant-se diumenge al Girona Juvenil

A.E. Roses

Els homes d’Eduard Ortega iniciaran els entrenaments de la pretemporada aquest divendres 1 d’agost

A.E. RosesL’Agrupació Esportiva Roses, flamant campió de 3ª Catalana, té previst iniciar al pretemporada aquest proper divendres, 1 d’agost, dia en que el primer equip del club ha estat citat per presentar-se a les instal·lacions del camp municipal de Mas Oliva per preparar la que serà la temporada de retorn a 2ª Catalana, categoria que va abandonar ara fa tres anys.

Un inici de pretemporada la qual el tècnic rosinc, Eduard Ortega, només tindrà dos dies per preparar el que serà el primer partit d’aquest periode preparació de la temporada 2014-15, ja que aquest diumenge, 3 d’agost, s’enfrontarà al Girona Juvenil. Partit que es jugarà a les 21 hores.

I l’agost, mes per excel·lència de les vacances serà quan els jugadors del primer equip de l’A.E. Roses tinguin més feina en forma de partits, ja que diumenge 10 d’agost, a les 21 hores s’enfrontaran al Borrassà F.C..

El divendres 15 d’agost, coincidint amb el dia de la Festa Major de Roses, els homes d’Eduard Ortega jugaran contra la Unió Esportiva Figueres. Ho faran a les 20:30 hores. I dos dies després, el 17 d’agost a les 20 hores, serà el Manresa el rival que tindran enfront els jugadors de l’Agrupació Esportiva Roses.
I finalment, el dissabte dia 23 l’A.E. Roses disputarà l´últim partit del mes d’agost davant l’Esplais C.F.

Cal destacar que tots els partits se celebraran a l’Estadi Municipal del Mas Oliva, representant una oportunitat per a la població rosinca de veure al seu equip abans de retrobar-se amb la categoria de 2ª Catalana.