L’Agrupació Esportiva Roses torna a organitzar un Quina Infantil de Nadal

Quina Infantil A.E. Roses

Donat l’èxit que va tenir l’any passat, l’equip de l’Agrupació Esportiva Roses torna a organitzar un Quina per la mainada

Quina Infantil A.E. RosesL’any passat , l’A.E. Roses va organitzar per primera vegada una Quina Infantil. Va ser tot un èxit emplenant infants de 10 fins a 90 anys l’envelat de la plaça Frederic Rahola. Petits acompanyats dels seus pares, tiets o avis que s’ho van passar d’allò més bé, i a més es van emportar, els que van tenir sort, un munt de jocs i joguines.

Donat l’èxit que va tenir l’Agrupació Esportiva Roses torna enguany a organitzar una Quina Infantil, en el que la principal diferència entre les quines tradicionals “són els regals, ja que si normalment regalem pernils, lots, electrodomèstics, en aquesta dirigida a la mainada regalem jocs de tot tipus i pel·lícules infantils”, va destacar el president del club, Sergi López.

Horari diferent
Però a banda dels regals també hi ha una altra diferència i és l’horari. Si normalment les quines comencen a les 18:30 hores, la quina infantil ho farà dues hores abans, és a dir, a les 16:30 hores, per a que els joves no hagin de sortir tant tard de l’envelat”, va remarcar López.

Que la Quina Infantil sigui una tradició

El president del club desitja que la segona Quina Infantil de Roses “tingui l’èxit que va tenir la primera i es converteixi en una tradició a la Vila i que es continuï fent amb els pas dels anys sigui qui sigui el que estigui al càrrec del club”.

Els joves de Roses podran tenir diumenge 28, dia dels Sants Innocents, emportar-se cap a casa, un altre cop, un munt de joguets cap a casa.