L’Ajuntament de Cadaqués fa públic que a la població s’han registrat 4 casos de coronavirus

Mor un home francès de 45 anys a la platja a Cadaqués

Cadaqués

Informació feta pública per l ‘Ajuntament de Cadaqués a demanda de la ciutadania

En un comunicat fet públic a la xarxa social d’Instagram, l’Ajuntament de Cadaqués, en nom de tots els regidors que integren la corporació municipal ha fet saber als seus ciutadans que al municipi s’han registrat 4 casos de coronavirus. Un ja està donat d’alta, dos més estan ingressats a l’Hospital de Figueres, i l’altra està passant la quarantena a casa seva.

Una informació que el consistori ha volgut fet pública perquè, tal i com es diu en el comunicat reproduït a sota, perquè “entenem que eren moltes ses persones que demanaven tenir aquesta informació”.

Informació que ha de fer veure, diu el comunicat, la necessitat de seguir complint estrictament amb el confinament a casa.

Comunicat de l’Ajuntament de Cadaqués

Mos adrecem a tota la població. de Cadaqués de forma conjunta des de tots és grups polítics municipals per tal d’informar que ses dades que a data d’avui (01/04/2020) mos han informat sobre es casos de Coronavirus detectats a Cadaqués .

Aquestes dades són;
4 persones positives en fer-los el test: una persona ja donada d’alta, dues ingressades a l’Hospital de Figueres (cap d’elles en estri greu) i una persona fent quarantena a sa seu casa.

Des del 01/03/2020 fins a 31/03/2020 s’ha ordenat confinament a 50 persones a qui no s’ha fet test, però a qui es fa un seguiment i control diari. Algunes d’elles, a data d’avui, ja han complert es dies de quarantena.

Entenem que eren moltes ses persones que demanaven tenir aquesta informació. Fins avui no l’hem tinguda i d’acord amb es professionals sanitaris i tots es regidors del consistori hem valorar la necessitat de ser transparents i comunicar-la avui mateix.

Aquesta informació cal que mos faci veure la importància de confiar en el personal sanitari i en la necessitat de seguir complint estrictament amb es confinament.

Agraïm l’esforç que està fent tothom, ànims i compteu amb nosaltres per al que calgui.

Cadaqués, 1 d’abril 2020