Suquet de peix de Rose

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries destaca un seguit de normes pel Carnaval 2016

Per un correcte desenvolupament del Carnaval 2016 l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha elaborat un seguit de normes a complir pels participants

Carnaval de Castelló d’EmpúriesEl consistori insisteix en el fet de recomanar que no es consumeixi alcohol durant les rues i aquest any es repetirà l’acabament de la rua de dissabte nit en el camp davant l’IES Castelló d’Empúries i a partir d’aquest punt estarà prohibida la música. Per aquest motiu, s’ha tornat a habilitar un aparcament per poder deixar les carrosses estacionades mentre duri la festa i on no es permetrà música a partir de la una de la matinada.

Igual que l’any passat, l’accés al recinte, serà restringit només a les persones que vagin disfressades correctament. En cas que no vagin disfressades hauran de pagar 10,00 € d’entrada.

També ha reforçat el servei de control d’accessos i la seguretat interior de la Sala Polivalent. L’organització està facultada per privar l’entrada dins del recinte a persones amb símbols violents o actituds agressives, símptomes d’embriaguesa o clars símptomes d’haver consumit drogues.

Tampoc no es permetrà l’entrada a aquelles persones que no tinguin l’edat mínima de 16 anys, ja que així ho requereix la normativa que regula els espectacles o activitats extraordinàries destinades a públic adult, com la de Carnaval de Castelló d’Empúries del qual estem parlant (Llei 11/2009 del 6 de juny, així com al Reglament regulador d’espectacles públics: Decret 112/2010 del 31 d’agost).

Ara bé, els menors de 16 anys, en el cas que vulguin entrar en el recinte, hauran d’anar acompanyats per un tutor (excepte si l’activitat és de caràcter infantil-juvenil).

Per consultar tota la informació relacionada amb el Carnaval, clicar AQUÍ