L’Ajuntament de la Jonquera reconeix la tasca dels cossos de la Generalitat en les tasques d’extinció de l’incendi de l’Empordà

bombers_lajonquera_incendiL’acte de celebració del tercer aniversari de la Policia Local de la Jonquera ha estat marcat per l’incendi de l’Empordà que es va produir el juliol de l’any passat. L’Ajuntament de la Jonquera ha volgut felicitar públicament els col·lectius implicats en les tasques d’extinció de l’incendi: els Bombers de la Generalitat, el cos dels Agents Rurals, els ADF de l’Alt Empordà, els ADF Salines i també la Policia municipal de Le Perthus.

Al mateix temps, també ha reconegut individualment al cap de la regió d’emergències de Girona, Enric Cano, i al sergent jubilat i cap del Parc de Bombers de la Jonquera, Félix Carreras, per la seva participació en l’extinció. Finalment, el director dels Serveis Territorials d’Interior, Albert Ballesta, ha estat felicitat per la seva implicació en la implantació de la Comissaria de Mossos d’Esquadra de la Jonquera i també pel seu treball en els incendis de l’Empordà.