L’Ajuntament de Roses amplia el termini d’inscripció del Casal Infantil de Nadal

Casal Infantil de Nadal de Roses

El termini d’inscripció, que finalitzava avui 5 de desembre, s’amplia fins al divendres 14 de desembre

Casal Infantil de Nadal de RosesL’Ajuntament de Roses ha decidit ampliar el termini d’inscripcions per poder participar al Casal de Nadal de Roses. Una ampliació portada a terme per l’Àrea d’Esports “per a que la gent pugui fer-ho tranquil·lament i amb suficient temps, ja que hem considerat que amb 8 dies no tothom pot tenir la disponibilitat de formalitzar la inscripció per a que els seus fills hi puguin participar en aquest Casal que se celebrarà durant l’època de Nadal, quan la mainada ja està gaudint de les seves vacances escolars”, ha afirmat el regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández.

Així, el període d’inscripció, que complia avui, dia 5, finalitzarà ara el divendres dia 14 de desembre.

El Casal Infantil de Nadal, que s’ofereix a les famílies amb infants nascuts entre 2006 i 2015 (3 a 12 anys), se celebrarà durant les vacances escolars els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener de 2019.

Les inscripcions es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web inscripcions.roses.cat.  Per a mes informació es pot anar a l’Àrea d’Esports i Joventut, ubicada a la Plaça Catalunya nº 8, 2ª planta (Edifici Can Jordà), trucant al telèfon 972 25 24 00 (Ext. 554) o bé enviant un correu a administracioesports@roses.cat.

El lloc de realització, a l’igual que l’any passat, serà l’escola Narcís Monturiol en horari del casal serà de 9 a 13 hores, tot i que també s’ofereix un servei de menjador fins a les 15 h.

La quota per participar en el casal és, també igual que l’any passat, de 50 €, i així mateix el servei de menjador tampoc veu alterat el preu, ja que és de 6 € per dia, tot i que es poden aplicar bonificacions que es poden consultar clicant AQUÍ.

El límit de places per participar al Casal és de 40.