L’Ajuntament de Roses aposta per la preparació dels rosincs amb la programació de nous cursos de formació

Cursos de formació de Roses

El regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez i l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ensenyant els cartells d'informació i promoció del cursos

Francès, Informàtica, Emprenedoria i Creació d’Empresa i Gestió i Innovació del Comerç i Català, són els cursos que s’enceten el mes vinent a Roses

Cursos de formació de Roses
El regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ensenyant els cartells d’informació i promoció del cursos

Les possibilitats de trobar feina augmenten amb la preparació de les persones. Una premissa que la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha tingut en compte alhora de programar diferents cursos de formació, “pensem que és important i imprescindible que la gent vagi ben preparada alhora de buscar feina”, ha assenyalat el responsable d’aquesta àrea, Ambrosio Martínez.

Un cursos que van dirigits a la població en general i al sector del comerç en particular.

Per exemple, el cursos de Francès estan dirigits tant a les persones en adquirir coneixements de l’idioma per optar a una feina de cara al públic com als comerciants que volen per comunicar-se millor amb els turistes majoritaris de Roses, els francesos.

Així, també s’han programat un cursos d’alfabetització digital per als que vulguin iniciar-se en el món de la informàtica.

Els emprenedors també tindran la seva formació amb els Tallers d’Emprenedoria i Creació d’Empresa. Una formació que els guiarà pels passos previs i els requisits necessaris per muntar un negoci propi.

L’Ajuntament de Roses, amb aquests nous cursos de formació, ha volgut també “incidir especialment en els comerciant amb la creació del curs de Gestió i Innovació en el Comerç. És molt complert, per saber com ha d’estar preparat el comerç per quan vinguin, per exemple, el creuers”, ha afirmat l’alcaldessa, Montse Mindan.

Les inscripcions també podran realitzar-se a partir de la data establerta per a cada curs, a través de l’enllaç web: http://eajuntament.roses.cat:8018. Els interessats a rebre més informació, poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, situada en el núm. 1 del carrer Madrid, a l’edifici de l’Oficina de Turisme de Roses (Tel: 972 152 521; promocioeconomica@roses.cat; www.roses.cat).

I finalment, i com cada any, l’Oficina de Català de Roses, organitza una nova edició dels cursos de català per a adults, presencials (nivells Inicial, Bàsic, Elemental i Suficiència), i semipresencials (nivells Intermedi i Suficiència). Les inscripcions es podran cursar entre l’1 i el 18 d’octubre, a la mateixa oficina (Rambla Ginjolers, 22). Per a més informació, 972 25 39 47, roses@cpnl.cat, www.cpnl.cat/oc.roses, www.roses.cat.