L’Ajuntament de Roses atorga dues subvencions, una a Cine Ciutadella i l’altre a l’Associació de Jubilats del Mar

Ajuntament de Roses
Moment de la signatura amb l'Associació Jubilats del Mar de Roses

L’Associació Cultural Modiband, amb 10.000 € anuals pel bienni 2013-2015 i els Jubilats del Mar amb 6.300 euros per aquest 2013, destinataries de les subvencions

Ajuntament de Roses
Moment de la signatura amb l’Associació Modiband

L’Ajuntament de Roses destina anualment prop de 800.000 € a subvencionar les activitats de caràcter cultural, social, educatiu i esportiu que es desenvolupen al municipi, així com a les diferents entitats assistencials i benèfiques que hi treballen.

Amb aquesta finalitat, el consistori rosinc ofereix el seu suport econòmic a dues associacions, Modiband, que s’encarrega del Cine Ciutadella i Jubilats del Mar de Roses.

Cine Ciutadella és una proposta cultural de cinema d’estiu a l’aire lliure, única a la Costa Brava, que promou el cinema de qualitat en versió original per a tots els públics al recinte fortificat de la Ciutadella de Roses, amb la finalitat de millorar l’oferta cultural i turística del municipi, així com de promocionar el patrimoni de Roses.

L’Ajuntament de Roses, interessat a donar suport a una proposta que any rere any assoleix millors índexs de participació, a la passada edició van assistir més de 1.000 espectadors, ha signat aquest matí, juntament amb la representant de l’associació cultural que organitza l’activitat, Modiband, un conveni en base al qual es fixa un ajut econòmic per al seu desenvolupament durant el període 2013-2015, de 10.000 € anuals.

Ajuntament de Roses
Moment de la signatura amb l’Associació Jubilats del Mar de Roses

L’entitat, a canvi, es compromet a realitzar les mostres de cinema a l’aire lliure durant els mesos de juliol i agost d’aquests anys, integrades per un mínim de 6 sessions de cinema, així com les activitats paral·leles de servei de bar i lloguer de gandules.

L’altra entitat que avui ha signat l’acord de subvenció en suport de la seva activitat ha estat l’Associació de Jubilats del Mar de Roses, que aquest any 2013 rebrà una dotació de 6.300 € per a la realització de les activitats lúdiques i culturals que realitza al Casal del Pescador, com ara excursions i sortides culturals o celebracions de festes tradicionals.