L’Ajuntament de Roses busca actors i extres per rodar un vídeo promocional de turisme

Ajuntament de Roses

Petits, joves, grans, sols, en parella i en grup és el que es necessita per gravar un vídeo on hi serà representada tota l’oferta turística que pot oferir Roses

Ajuntament de RosesL’Ajuntament de Roses ha convocat un càsting per al proper dissabte, 13 d’abril, al matí, al Teatre Municipal de Roses, per seleccionar a diferents persones que facin d’actor i extres per gravar un anunci promocional de Roses.

La gent interessada en participar en aquest vídeo “que serà de llarga durada, ja que volem mostrar tota l’activitat lúdica i esportiva que es desenvolupa a Roses al llarg de l’any, com les diferents fires, el Carnaval, la Ruta de les Tapes, el Festivalet Posta de Sol o les Rutes de Senderisme, ciclisme de muntanya i esports nàutics, entre d’altres, i que servirà per promocionar la nostra Vila tant a les xarxes socials com a les Fires de Turisme on anem cada any”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Félix Llorens.

I com és molt diversa l’oferta turística que pot oferir Roses, l’Ajuntament necessita persones de diferents perfils i edats. Així, el que es busca són petits, joves i grans, parelles, famílies senceres, grups de dones, grups d’amics i grups de nens.

Els interessants ja es poden inscriure enviant un correu a anunciroses@gmail.com.