Fira de la Rosa de Roses

L’Ajuntament de Roses col·loca un rètol en suport al col·lectiu LGTBI

A Roses, estima com vulguis
El cartell col·locat en una de les entrades a Roses en suport al col·lectiu LGTBI

Amb aquest cartell, en el qual es pot llegir el lema “A Roses, estima com vulguis”, l’Ajuntament mostra el suport en la reivindicació, drets, reconeixement i la lluita del col·lectiu LGTBI

Roses llueix des d’avui, 9 de desembre, un rètol amb el missatge “A Roses, estima com vulguis”. El cartell, que s’ha col·locat a la zona de la carretera C-260 (benzinera Repsol) que dona accés a la Vila, és una iniciativa de la Regidoria d’Acció Social i Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Roses per tal de fer un pas més en la visibilitat de la lluita del col·lectiu.

Darrerament, el consistori rosinc també va pintar un banc a la plaça Sant Pere amb els colors de la bandera del col·lectiu i un pas per a vianants en un voral de la riera de la Cuana. Totes aquestes accions doncs, sumades al rètol que des d’avui es pot veure a la carretera de Besalú, tenen la intenció de remarcar i reivindicar que a Roses qualsevol actitud hostil i intransigent amb la llibertat individual no hi té cabuda.

I amb aquesta nova acció, “l’Ajuntament de Roses torna a expressar el seu compromís en favor de la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI i continua treballant pera garantir-ne el respecte i un tracte digne”, ha afirmat la regidora d’Acció Social i Igualtat de Gènere, Esther Bonaterra.

Des de fa anys, cada 17 de maig, coincidint amb el Dia Internacional de la Lluita contra la LGTBIfòbia, així com també cada 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, l’Ajuntament de Roses fa onejar la bandera de l’Arc de Sant Martí al pal de la rotonda de l’entrada de la vila, com a mostra de suport en la reivindicació i la lluita del col·lectiu pels seus drets i reconeixement.