Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

L’Ajuntament de Roses s’il·luminarà de color verd la nit de dijous a divendres contra el malbaratament alimentari

Activació de la Fase 3 de la desescalada a Roses
L’Ajuntament de Roses s'il·luminarà demà a la nit de color verd

Demà, 29 de setembre, es commemora Dia Internacional de la Conscienciació de les pèrdues i el malbaratament alimentari

Entre el 26 de setembre i el 2 d’octubre té lloc la Setmana contra el Malbaratament Alimentari, destinada a sensibilitzar tots els agents econòmics i socials de la importància d’aprofitar els aliments i evitar que s’acabin malbaratant i convertint-se en residus. Reduir les pèrdues i els residus d’aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014.
“Per aquest motiu l’Ajuntament de Roses s’il·luminarà de verd el dijous 29 de setembre, per commemorar el Dia Internacional de la Conscienciació de les pèrdues i el malbaratament alimentari”, ha assenyalat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández.

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) ha designat aquest dia per contribuir a sensibilitzar sobre la importància d’aquest problema i les seves possibles solucions. Per aquest motiu la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Roses ubicat a la plaça Catalunya s’il·luminarà de color verd la nit de dijous 29 de setembre, per unir-se i donar visibilitat a la commemoració d’aquest dia internacional.