L’Ajuntament de Roses torna a oferir un Casal de Nadal per a la mainada de Roses

Casal Infantil de Nadal de Roses

I aquest proper dilluns, 26 de novembre, s’obren les inscripcions per poder participar en aquest Casal Infantil de Nadal de Roses

Casal Infantil de Nadal El Casal Infantil de Nadal que anualment organitza l’Ajuntament de Roses durant les vacances de l’època nadalenca se celebrarà en aquesta ocasió els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener de 2019.

I a partir de les 8.30 h del proper dilluns 26 de novembre, i fins al 5 de desembre, l’Ajuntament de Roses mantindrà obertes les inscripcions per participar en el Casal Infantil de Nadal que ofereix a les famílies amb infants nascuts entre 2006 i 2015 (3 a 12 anys) durant les vacances escolars.

Les inscripcions es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web inscripcions.roses.cat. 

El lloc de realització, a l’igual que l’any passat, serà l’escola Narcís Monturiol en horari del casal serà de 9 a 13 hores, tot i que també s’ofereix un servei de menjador fins a les 15 h.

La quota per participar en el casal és, també igual que l’any passat, de 50 €, i així mateix el servei de menjador tampoc veu alterat el preu, ja que és de 6 € per dia.

El nombre total de places ofertades és de 40 i s’apliquen bonificacions per a casos concrets (consultar díptic adjunt).