L’Ajuntament de Roses treballa per portar un concert del Festival de Peralada a la Ciutadella

Festival de Peralada

Avui s’ha presentat l’exposició ‘Festival Castell de Peralada en Dansa’ a la Ciutadella de Roses

Festival de Peralada
Montse Mindan i Oriol Aguilar visitant l’exposició en companyia dels regidors de l’Ajuntament de Roses

El passat mes de juliol el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar Costa Brava Girona Music Festival, la marca per promocionar a nivell internacional els festivals musicals gironins “perquè ens complementem, i una prova d’això és aquesta exposició sota el títol Festival Castell de Peralada en Dansa”, ha assenyalat l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, durant la presentació, aquest matí, de la mostra que ja es pot visitar a la sala d’exposicions de la Ciutadella, on es recull una sèrie fotografies de Josep Aznar dels millors ballarins que han passat durant els darrers trenta anys per aquest “prestigiós” festival.

Girona és terra de festivals musicals durant l’estiu, amb més de 60 certàmens que se celebren arreu de la demarcació, i Roses també és terra de festivals, com ho demostra la celebració de Sons del Món i el de Blues, Jazz i Gospel. Una oferta que l’Ajuntament de Roses vol ampliar, per això “estem treballant la possibilitat de poder portar un concert del Festival de Peralada a la Ciutadella de Roses”, ha anunciat Montse Mindan.

Del Palau Robert a la Ciutadella

Festival de PeraladaA l’exposició ‘Festival Castell de Peralada en Dansa’ es pot veure un recull d’imatges amb diferents declaracions de ballarins de la talla d’Ángel Corella, Julio Bocca i Sara Baras, entre d’altres. I aquest matí ha estat inaugurada per l’alcaldessa de Roses, el director del Festival, Oriol Aguilar, i els regidor de Cultura, Marc Danès, d’Educació, Sílvia Useros, i de Serveis Públics, Josep Mª MasBlanch, i que ara podran gaudir els rosincs, després d’haver passat pel Palau Robert de Barcelona, “no crec que millor a l’Empordà que aquest de la Ciutadella per fer una exposició”, ha afirmat Aguilar per recomanar “venir a veure-la perquè en 7 0 10 minuts passes una experiència visual i estètica fantàstica”.

El fet que aquesta mostra sigui a Roses respon “a la col·laboració que el Festival de Peralada porta a terme en diversos punts de la demarcació de Girona amb la finalitat d’estat al servei de tothom”, ha destacat el seu director.
Una exposició que per a Roses significa “prestigi, ja que la categoria del Festival de Peralada és coneguda arreu, i és important per la Vila poder acollir exposicions d’aquesta rellevància”.

‘Festival Castell de Peralada en Dansa’ romandrà a la Ciutadella fins al dia 31 d’aquest mes d’agost.