L’Ajuntament i els botiguers de Roses junts per potenciar la dinamització del sector comercial

Conveni Ajuntament i Roses Comerç

D'esquerra a dreta, Pere Torres, Montse Mindan i MIquel Gotanegra durant l'acte de signatura del conveni

L’Ajuntament i Roses Comerç signen un conveni a Roses per crear sinèrgies i fer que els equipament comercials sigui un motor del seu entorn

Conveni Ajuntament i Roses Comerç
D’esquerra a dreta, Pere Torres, Montse Mindan i MIquel Gotanegra durant l’acte de signatura del conveni

Contribuir a la potenciació de l’activitat dels comerços de Roses i consolidar la seva posició competitiva. Aquest és un dels objectius del conveni que avui han signat, en un acte que s’ha fet a l’Ajuntament de Roses, el secretari sectorial d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Pere Torres, l’alcaldessa, Montse Mindan, i el president de l’Associació de Comerciants de Roses, Miquel Gotanegra. Es volen crear sinèrgies i fer que els equipament comercials sigui un motor del seu entorn.

El pla d’actuacions per aquest any inclou, entre altres accions, la campanya d’informadors al carrer, una guia comercial, la Festa del Mar, la Fira d’estiu, la campanya de Nadal, Tòtems, una newsletter mensual i una APP. El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, organisme adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació, i una de les parts signants del conveni, es compromet a col·laborar en la difusió, promoció i coordinació de les actuacions i en la consecució dels objectius. L’Ajuntament també col.laborarà en la promoció i difusió del projecte i en fer realitat les fites marcades. L’Associació de Comerciants de Roses es responsabilitza de la coordinació i la gestió i aportarà els mitjans personals i materials per a desenvolupar el projecte.