L’Ajuntament de Palau-saverdera guanya el contenciós administratiu contra l’exalcalde pel cobrament de dietes

Ajuntament de Palau-saverdera

Ajuntament de Palau-saverdera

Narcís Deusedas demanava cobrar 26.824€ en concepte de dietes i desplaçaments incloses dins el període 2011-2014

Ajuntament de Palau-saverdera
Ajuntament de Palau-saverdera

El Jutjat Contenciós Administratiu nº 1 de Girona ha donat la raó a l’Ajuntament de Palau-saverdera en el contenciós que l’exalcalde del municipi, Narcís Deusedas, va interposar per cobrar 26.824,85€ en concepte de dietes i desplaçaments. Aquesta quantitat correspon al 2011-2014. L’alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada, explica que “aquesta sentència deixa clara una mala praxis que l’exalcalde mantenia en aquest tema”.

Cortada avança que ara “enviarem la sentència a la Comissió Jurídica Assessora perquè en tingui coneixement”, i remarca que “des de l’equip de govern vam demanar una revisió d’ofici per declarar nuls de ple dret els acords de ple que van permetre el cobrament de les dietes i desplaçaments entre els anys 2005 i el 2009, tot i disposar d’ informes desfavorables”.

La quantitat per aquest concepte, durant aquest període 2005-2009, puja fins als 73.246 € i, entre altres justificacions presentades a l’ajuntament per l’exalcalde, hi ha onze tiquets d’un sopar de proclamació de candidats a les eleccions municipals del 2007.