L’Ajuntament i els restauradors de Roses de la mà en pro de la gastronomia de la Vila

Taula de Gastronomia de Roses
Un moment de la reunió entre Ajuntament i restauradors de Roses

L’administració local i els restauradors de Roses van mantenir una reunió de la que va sortir el compromís de celebrar més trobades periòdicament a mena d’una Taula de Gastronomia

Taula de Gastronomia de Roses
Un moment de la reunió entre Ajuntament i restauradors de Roses

L’Ajuntament de Roses organitza al llarg de l’any diferents campanyes gastronòmiques. La principal és la del Suquet de Peix, on en la darrera hi van participar 16 restaurants oferint menús en el que van incloure aquest plat tradicional dels pescadors.

Però,  n’hi ha d’altres emmarcades dins els diferents esdeveniments de gran format que porten a terme l’Àrea de Promoció Econòmica com és la celebració de l’exitosa Ruta de les Tapes, la Fira de la Rosa o el Festivalet Posta de Sol.

Si en les campanya de Suquet de Peix i la Ruta de les Tapes si que hi ha implicació per part dels restauradors de Roses, aquesta participació decau en la Fira de la Rosa i en el Festivalet.

I el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, va voler mantenir una reunió amb els restauradors, que es va celebrar el passat dimarts, per copsar la seva opinió respecte a aquestes campanyes i promocions gastronòmiques. Una trobada que “va ser molt ben rebuda pels restauradors en tenir una comunicació directa amb l’Ajuntament”, ha afirmat Llorens, remarcant que “la principal conclusió que es va treure és que donada la importància que la gastronomia de Roses s’ha de promocionar perfeccionant les iniciatives que portem a terme actualment”.

Va ser tant ben rebuda que la reunió el compromís de celebrar reunions de manera periòdica “a mena d’una Taula de Gastronomia per facilitar la comunicació entre l’Ajuntament i els restauradors i entre ells mateixos”.

Un total de 15 restauradors van ser es que van participar en aquesta primera reunió amb l’Ajuntament de Roses.