L’Ajuntament de Roses contractarà a 7 joves en pràctiques

Ajuntament de Roses

Joves que treballaran amb un contracte de pràctiques en 5 Àrees de l’Ajuntament, en Benestar Social, Promoció Econòmica, Informàtica i Urbanisme

Ajuntament de RosesL’Ajuntament de Roses, gràcies a la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya  (SOC) i del Fons Social Europeu amb l’objectiu de contractar en pràctiques a 7 joves durant 6 mesos, “igual que contractàvem persones majors de 45 anys dins el programa Treball i Formació aquest any l’Ajuntament també ho fa pels joves”, ha afirmat Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica de Roses, per remarcar que “aquest joves han de ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil”.

Joves que han de tenir almenys una d’aquestes titulacions: Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM), Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). Universitària o  Certificat de Professionalitat.

Les places a cobrir són en les següents àrees:

L’Àrea de Benestar Social per fer seguiment del Servei d’Ajuda a domicili social i de dependència, pel qual es requereix la titulació de CFGS en Integració Social o superior en l’àmbit.

En aquesta Àrea també es demana un altre jove que faci de suport a la tasca de criança i educació de les famílies, amb una titulació de CFGS en Integració Social o superior en l’àmbit.

L’Àrea de Promoció Econòmica per portar a terme la sistematització de dades del teixit empresarial de Roses i per la qual cosa s’ha de tenir el CFGM en Administració i finances

L’Àrea d’Informàtica per la implementació d’un sistema de monitorització de disponibilitat dels serveis d’administració electrònica dirigits als ciutadans i dels sistemes informàtics que els sustenten. Es requereix el CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes o el CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.

L’Àrea d’Urbanisme per donar suport en la redacció de projectes urbans o de planejament. Es requereix el Grau d’arquitectura.

A Urbanisme també es necessita una persona per tasques administratives en el departament d’urbanisme amb el CFGM en Administració i finances.

L’Àrea de Joventut demana jove per a la prevenció en delinqüència juvenil a Roses amb graduat en Treball social, Educació social o formació superior en l’àmbit.

El model de contractació serà en pràctiques i la durada del mateix és de 6 mesos a jornada completa.

Per poder optar a la feina és imprescindible estar inscrit a l’Oficina de Treball Situació d’atur com a demandant no ocupat. Ser, com ha dit el regidor Llorens, beneficiari del programa Garantia Juvenil, per la qual cosa els joves que no ho tinguin poden dirigir-se al CAR Jove de Roses. I també, com s’ha esmentat més amunt disposar de la titulació requerida per al projecte corresponent.

Les persones interessades, poden enviar el currículum amb la referència JEP + projecte nº X a ocupacio@roses.cat.