L’Ajuntament de Roses obre el període d’inscripció per participar a la 68ª Festa de la Vellesa

Festa de la Vellesa de Roses

El proper 2 d’abril és el dia assenyalat per celebrar la 68a edició de la Festa de la Vellesa de Roses

Festa de la Vellesa de RosesUn any més l’Ajuntament de Roses vol homenatjar a la Gent Gran de la Vila. I ja serà la 68ª vegada que ho farà. Homenatjar a aquelles persones que van fer possible la Roses actual, que amb el seu esforç, la seva suor i llàgrimes van fer possible que les seves generacions futures, rosincs i rosinques de l’actualitat, puguin gaudir de la Vila en la que viuen avui. I per aquest motiu, des d’avui dilluns els avis i àvies de Roses ja poden començar a fer efectiva la seva inscripció al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses.

L’acte, com es tradició s’iniciarà amb la recepció dels participants a les portes de l’Ajuntament de Roses per després iniciar una cercavila amb la colla gegantera per anar a l’església de Santa Maria. En allà s’oficiarà la missa amb la participació de l’agrupació musical ‘La Flauta Dolça’ del Casal del Pescador.

I un cop finalitzat l’ofici solemne, la Gent Gran de Roses es dirigirà a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per degustar un dinar de germanor que consistirà bàsicament, en peix i arrossada.

Cal destacar que si hi ha alguna persona amb algun problema d’alimentació o al·lèrgia cap algun aliment, ho ha de dir en el moment de la inscripció per preparar-li de menjar alguna cosa alternativa.

Durant el transcurs de l’àpat es portarà a terme el lliurament de les medalles a les persones que participen per primer cop a la Festa de la Vellesa, una festa que finalitzarà amb un ball.

Assenyalar que l’horari per formalitzar la inscripció és de 10 del matí fins les 14 hores.