L’Ajuntament senyalitza l’exterior del CAP de Roses per garantir la distància de seguretat entre els usuaris

Distància de seguretat al CAP de Roses
Senyalització al terra de l'exterior del CAP de Roses per mantenir la distància de seguretat

Unes senyalitzacions a l’exterior del CAP de Roses amb franges horitzontals de color groc, delimiten, a partir d’ara, la distància de seguretat que han de mantenir els usuaris que esperen per accedir a l’interior del centre sanitari

Des de la declaració de l’estat d’alarma, el CAP de Roses i representants del Departament de Sanitat de l’Ajuntament realitzen reunions periòdiques per fer el seguiment de la pandèmia i establir les mesures necessàries de protecció a la població.

Durant la trobada celebrada aquest matí, els responsables del CAP han traslladat al regidor de Sanitat de l’Ajuntament, Marc Danés, la necessitat d’habilitar un sistema a l’exterior del centre sanitari, per tal que els usuaris respectin la distància de seguretat interpersonal de dos metres establerta.

Tot i que a l’interior del CAP de Roses ja s’apliquen els protocols de seguretat necessaris per minimitzar el risc de contagi de pacients i equip sanitari, els responsables del centre han traslladat el seu neguit a l’Ajuntament, en detectar que a l’exterior no s’estaven complint les distàncies mínimes exigides entre les persones que esperen a ser ateses.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament ha mobilitzat ràpidament la brigada municipal per procedir a la senyalització necessària, que ha consistit en la instal·lació al terra de franges adhesives de color groc, molt visibles, que delimiten els punts d’espera. D’aquesta manera, els pacients que es desplacin a partir d’ara fins al CAP, disposen d’indicacions clares per tal que l’accés al centre es desenvolupi en condicions segures.

L’Ajuntament de Roses i el Centre d’Atenció Primària de la Vila P tornen a reiterar a la ciutadania la necessitat de complir estrictament, pel bé de tothom, amb les mesures de prevenció i seguretat establertes per les autoritats sanitàries.