L’alcaldessa de Roses fa possible l’adjudicació de les obres del col·legi Montserrat Vayreda

Barracons on s'ubica el col·legi Montserrat Vayreda de Roses / Foto: arxiu

L’adjudicació de les obres del Montserrat Vayreda es farà aquest proper 28 de gener amb un termini d’execució de 14 mesos

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses
Barracons on s’ubica el col·legi Montserrat Vayreda de Roses / Foto: arxiu

Després de la intervenció en el punt de Precs i Preguntes del regidor d’ERC, Gerard Teixidó, on va voler saber “en quin estat es troba la licitació d’obres de l’Escola Montserrat Vayreda”, ja que, segons Teixidó, els documents del projecte van ser requisats per la Guàrdia Civil en el registre que va portar a terme a l’octubre de l’any passat a la Generalitat. I la  l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va desvetllar que “l’adjudicació de les obres del col·legi es farà el proper 28 de gener”.
I va ser la pròpia alcaldessa Montse Mindan la que va moure els fils perquè la Generalitat recuperés la documentació i tirar endavant l’adjudicació. “Vam arribar a saber que els documents del projecte hi eren al Jutjat número 1 de Vendrell, on el jutge que ho portava va dir que m’adrecés a la Guàrdia Civil si volia recuperar-los, i aprofito el ple per donar les gràcies al capità de la Guàrdia Civil de Roses, que em va posar en contacte amb el comandant de Tarragona, amb el qual vam agilitzar el tràmits per si els documents podrien ser retornats a la Generalitat”.

I el dia 24 desembre el comandant de la Guàrdia Civil trucava a Montse Mindan per dir-li que la documentació no s’incoava. Així, el mateix dia de la Nit Bona l’alcaldessa es posava en contacte amb el Secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, el qual va procedir a la recuperació de la documentació del projecte de l’escola Montserrat Vayreda, “i la setmana passada em vam fer saber, i així ho vaig comunicar a l’AMPA de l’escola, que sembla que aquest dijous, en l’ordre de contractació s’adjudicarà l’obra”.

Dues adjudicacions que ja s’han fet de la construcció de la nova escola Montserrat Vayreda de Roses han estat la de l’Estudi de Seguretat i Salut i la de Direcció d’Obra.
Està previst que el termini d’execució de les obres sigui de 14 mesos.

Exit mobile version