L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, podria acabar a Madrid

Montse Mindan

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan

Montse Mindan ha estat escollida per Convergència Democràtica de Catalunya com a número 3 per Girona a la seva candidatura al Congrés dels diputats

Montse Mindan, número 3 de la llista de CDC al Congrés
Montse Mindan, alcaldessa de Roses i número 3 de la llista de CDC per Girona al Congrés dels diputats

Convergència Democràtica de Catalunya, CDC, va presentar dilluns les seves llistes amb els candidats que presentarà al Congrés a les eleccions generals del proper 26-J.
A les comarques gironines la llista està liderada, un altre cop, per Jordi Xuclà, el qual és  diputat a Madrid des de 2004, i amb el jove Sergi Miquel de número dos.

I com a número 3 cal destacar la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, persona molt ben valorada dins el Consell Nacional de CDC, i considerada com un referent en la política municipal. “És un honor que el teu partit confiï en tu per anar a la llista del Congrés dels diputats a Madrid, i contenta també per poder representar també al comarca de l’Alt Empordà”, va afirmar Mindan al saber que aniria de número 3.

El desdoblament de la N-II i el Corredor Mediterrani

Quan li van oferir a Montse Mindan la possibilitat d’entrar a la llista va dir que sí “perquè considero que hem de demanar, exigir a Madrid dos temes que considero importants com el desdoblament de la Nacional II o la creació del Corredor Mediterrani, i per a que siguin una realitat a curt termini, en els propers anys”.

Tot i ser la número 3, Mindan considera molt difícil que surti escollida com a diputada, ja que a les eleccions del passat 20-D, la número 2 de la llista, llavors Elena Ribera, va entrar pels pèls. Però si els ciutadans ho decideixen, podria acabar a Madrid.