Fira de la Rosa de Roses

L’alegria del Chic Roses només va un durar un dia

Chic Roses
El Chic Roses va ser precintat ahir divendres pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van precintar ahir divendres el Chic Roses, després d’haver-se tornat a obrir el passat dijous

Arran d’una denúncia de dos ex treballadors de la discoteca Chic Roses, l’URPA, la Unidat Regional de Polícia Administrativa dels Mossos d’Esquadra, va portar a terme una inspecció al local dijous a la tarda tot just abans de celebrar-se la roda de premsa amb Nebulossa, el duo que representarà a Espanya en Eurovisió, on van comprovar diverses deficiències.

L’acta amb totes les deficiències va ser notificada pels Mossos al Servei Territorial del Joc i d’Espectacles a Girona, que va decretar que la discoteca no es podia obrir fins que no s’esmenessin totes les irregularitats.
Unes irregularitats que segons ha fet saber la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Simarro, a ViladeRoses, “són, entre d’elles, que no funcionava la màniga d’aigua en cas d’un possible incendi ni tampoc el generador elèctric d’emergència”.

Tot això, el Chic Roses va obrir dijous a la nit, per la qual cosa “la Policia Local de Roses es va presentar a la discoteca per comprovar si les deficiències s’havien solucionat, i com no va ser així es va notificar als Mossos d’Esquadra, que van precintar el local ahir divendres”, ha explicat Olga Simarro.

Comunicat del Chic Roses

Els promotors de la discoteca han feta pública aquesta situació en comunicat (que es pot llegir a la foto) assegurant que tot i no poder obrir aquest dissabte, si que ho faran el pròxim 20 d’abril.