L’Alícia del País de les Meravelles “amb un toc malote” visitarà Roses durant el Carnaval

Carnaval de Roses 2018
A la colla Pim Pam Pum només van treballar els conills. Les Alicies estaven esperant el dinar (conill 'al ajillo') a taula

Els membres de la colla Pim Pam Pum són bona gent però no tant innocents com l’Alícia en el País de les Meravelles de Disney

Carnaval de Roses 2018
A la carrossa de la colla Pim Pam Pum només van treballar els conills. Les Alicies estaven esperant el dinar (conill ‘al ajillo’) a taula

Tenen bona reputació. Són de bona casa. Quan anaven al col·legi tot eren bones notes. Després, un cop van començar a treballar no han faltat cap dia, i cap dia han arribat tard a la feina. I els diumenges, com no, a les 12 a missa.
O sigui, els nois de la colla Pim Pam Pum són els gendres ideals de cada sogra, i les noies, la nora que qualsevol mare vol per al seu fill.
Són tant macos, tant bones persones que fins i tot per Carnaval sempre es disfressen de personatges simpàtics.
Recordem, per exemple, el Príncep de les galetes de Beukelaer, a Sulley, el monstre més tendre de la pel·lícula Monstruos SA, o l’última disfressa, sense anar més lluny, ‘Benny the Bull’, la mascota de l’equip de la NBA, Chicago Bulls.

Jolines, que macos!

Però, enguany han decidit donar una volta de rosca i no ser tant bons i disfressar-se “d’Alícia en el País de les Meravelles, però no de la versió de Disney, sinó la que va dirigir Tim Burton, perquè la primera potser és massa empallegós, dolç i, en canvi, la de Burton li dona un toc ‘malote”, ha explicat Jordi Pérez, una dels cap de colla de la Pim Pam Pum.

Increïble, durant el Carnaval aquesta bona gent es transformarà en veritables delinqüents, gent despietada, sense sentiments, sense cor, sense escrúpols…

Joder, que ‘malotes’!

Segons Pérez, “les noies aniran Alicia i els homes de conill blanc”, i nosaltres desitgem que es refereixi al conill que surt al principi del conte amb una armilla i un rellotge, i que guia a Alícia al País de les Meravelles, perquè com sigui que van disfressats de conill d’indies ho tenen clar si cauen en mans de l’Alicia ‘dolentota’ de Tim Burton. Mmmm… És que el conill ‘al ajillo’ està molt bo.

I com l’Alícia ha de viure en algun lloc la carrossa de la Pim Pam Pum “és la casa on  l’Alicia es fa gran”, ha dit el cap de colla, assegurant que per entrar en aquesta casa durant els quatre dies de Carnaval, totes les Alicies i tots els conills paguen “135 euros per menjar i beure i les teles; la modista, però, va a part”.
Una cosa, si es disfressessin de l’Alicia abans que es faci gran els sortiria més econòmic perquè no haurien de comprar tanta tela, no?

Qüestionari:

Creus que el Carnaval de Roses ha millorat?

Sí, està millorant

Què penses del concurs i dels premis a la millor carrossa, millor disfressa  i millor coreografia?

Em semblem molt bé, és una motivació per a les colles per millorar la qualitat del Carnaval

Consideres que l’adjudicació dels premis va ser justa?

No t’ho puc dir, perquè no em vaig assabentar quan els van donar.

Qui hauria de ser el jurat?

Per la comissió de Carnaval, perquè és un membre de cada colla.

A part d’escollir el nº de sortida, consideres que s’haurien de donar altre tipus de premi?

Possiblement es podria recompensar una mica més a aquelles colles que s’ho han treballat, perquè el Carnaval, en definitiva, són les colles.

Quina assignatura pendent consideres que té o què milloraries  del Carnaval de Roses?

Milloraria l’adjudicació dels números de sortida i que es donessin per implicació i comportament, per exemple, i el tema de l’alcohol.

Com creus que s’hauria de controlar als menors per a que no cometin excessos amb l’alcohol?

Això és una qüestió dels pares, si el meu fill anés al Carnaval jo aniria amb ell.

Creus que el Consell del Carnaval és útil?

Sí, potser hi ha poca participació per part de les colles, però és útil.

Creus que el sorteig de les desfilades s’hauria de fer abans i no quan falten pocs dies pel Carnaval?

Està bé com es fa ara.

Tenint en compte que els Reis del Carnaval (Adults i Infantils) tenen una subvenció de 1.500 euros creus que s’haurien d’escollir per mèrits i no per sorteig?

Per sorteig dones la possibilitat que tothom que vulgui ser rei, o sigui.

Si depengués de tu, com solucionaries la problemàtica de la nit de divendres al port?

Controlar l’entrada amb una polsera identificativa, sé que és molt difícil, però acabaria molt amb els problemes dels darrers anys.

Quina sanció s’hauria de posar a les colles si no compleixen els manaments del Carnaval?

No les deixaria disfressar-se al següent any.

Creus que l’arròs de dilluns de Carnaval hauria de ser gratis per a les colles?

Sí.