L’Alt Empordà es promociona a diferents fires turístiques

Alt Empordà

promo_alt_empordaL’Associació Empordà Turisme i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà han enviat diversos paquets de material promocional a quatre fires diferents, que se celebren al llarg d’aquesta setmana, per donar difusió de la comarca, l’oferta turística i, en especial, dels productes, establiments i serveis que ofereixen els socis de l’entitat.

D’aquesta manera i a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona serà present a FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, del 30 de gener al 3 de febrer i al Salon des Vacances 2013 de Brussel·les, que tindrà lloc del 31 de gener al 4 de febrer. Ambdues estan adreçades a professionals i a públic final.

Igualment, ha enviat material promocional per participar, en aquest cas mitjançant el soci d’Empordà Turisme, la Denominació d’Origen Empordà, que enguany ha estat convidada a participar a la Fira de la Candelera de Molins de Reis. Aquesta fira es farà els dies 1, 2 i 3 de febrer. És una mostra agrícola, comercial, industrial, cultural i lúdica i disposa d’un apartat de vins i caves.

Així mateix, participarà a través de material promocional a la 16a Fira Festa de la Botifarra Dolça i 4a Nit Gastronòmica de la Botifarra Dolça i la Cuina del Dolç-i-Salat. Tindrà lloc el cap de setmana abans de dijous gras, és a dir, els dies 2 i 3 de febrer al poble de Salitja, a cavall del Gironès i la Selva. Aquest any, la comarca convidada de la fira és l’Empordà per fer-hi promoció de la marca de garantia Productes de l’Empordà, que està gestionada pels dos consells comarcals. També hi està prevista la participació del col·lectiu gastronòmic altempordanès La Cuina del Vent i de la DO Empordà a través de dos cellers