Inici Actualitat L’amenaça de pluja fa esdevenir a Roses una de les millors cavalcades...

L’amenaça de pluja fa esdevenir a Roses una de les millors cavalcades dels Reis Mags dels darrers anys

Els Reis Mags de l'Orient a Roses

Fins a última hora no es va decidir fer la cavalcada dels Reis Mags davant l’amenaça de pluja

La Cavalcada dels Reis Mags de l’Orient a Roses va transcorre per l’Avinguda de Rhode

El temps o millor dit, el mal temps en forma de pluja feia témer per la cavalcada dels Reis Mags a Roses. Una meteorologia que va portar a l’organització de corcoll, que va haver de canviar de plans. Estava previst fer la rebuda dels Reis Mags als nens a la mateixa plaça Catalunya, després dels parlaments de Ses Majestats al balcó de l’Ajuntament. I es va haver de modificar tot per l’amenaça de pluja i anar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, on s’ha fet els darrers anys. La Brigada Municipal se’n recordarà d’aquesta festivitat dels Reis Mags durant un bon temps.

Però el que són les coses. La pluja amenaçava, però no feia acte de presència, així que a les 18:15 hores es va decidir que se celebraria. Però amb un matís. Sortiria de l’Oficina de Turisme, com estava previst, però no pararia fins arribar a la plaça Frederic Rahola, on Ses Majestats, acompanyats de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, van fer els parlaments i van rebre a tots els nens i nenes de Roses i la comarca que es van apropar fins a l’envelat.

I l’amenaça de pluja va fer, paradoxalment, esdevenir una de les millors cavalcades dels Reis Mags a Roses dels darrers anys. Per tota l’Avinguda de Rhode hi havia gent, però sense aglomeracions, els que va esdevenir que pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies i els nens i nenes gaudeixin còmodament de la rua reial. Comoditat i gaudi pels espectadors que ja voldrien per si mateixes altres cavalcades que se celebren arreu del país i del món.

Una rua de Ses Majestats que va estar amenitzada per diverses bandes de música, i diferents comparses d’espectacles que li van donar a la cavalcada un caliu molt festiu.

I ja arribats a la Frederic Rahola, l’alcaldessa va presentar, ajudada per tots els nens i nenes que hi havia a l’envelat, a cadascú dels Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar, on tots ells van dir (sí, Baltasar també va parlar) que “venim de molt lluny, de l’Orient, guiats per un estel, fins aquí a Roses per deixar-vos a tots els vostres regals”.

I així ho han fet aquesta passada nit.

Exit mobile version