L’ANC de Roses es presenta de manera oficial a la societat rosinca

Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya, visita Roses per oficialitzar la presentació de la secció territorial de l’entitat.

Ja fa uns tres mesos que la secció territorial de l’Assemblea Nacional Catalana es va crear a Roses. Un grup de rosinc va decidir recolzar aquesta entitat que té com a objectiu la creació de Catalunya com un estat propi.

Aquesta secció territorial es va denominar Roses per la Independència i treballava per aquest objectiu sense fer soroll, però treballava. Una de les seves primeres accions va ser aconseguir que centenars de rosincs es desplacessin el passat 11 de setembre, Diada de Catalunya, per participar en la manifestació, pacífica, democràtica i més multitudinària que s’ha vist mai als Països Catalans, per reclamar la independència de Catalunya.

Ara, després que el Parlament de Catalunya acordés fer un referèndum sobre l’autodeterminació passades les eleccions del 25-N, la secció territorial de Roses de l’ANC ha decidit presentar-se oficilament a la societat rosinca. Una presentació emmarcada en el cicle de conferències que sota el títol “Propostes de país per a un nou temps” s’està celebrant durant les darreres setmanes a Roses.

Aquesta presentació, que es portarà a terme avui, divendres 26 d’octubre, comptarà amb la participació de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, l’alcalde del Port de la Selva, i membre de la junta permanente i cofundador de l’Associació de Municipis per la Independència, l’AMI, Josep Mª Cervera, el president de l’Assemblea Nacional Catalana de l’Alt Empordà, Sebastià Pèlachs i el delegat de l’ANC a Roses, Dani Abad.

L’acte de presentació, que es portarà a terme al Teatre Municipal de Roses, està previst per a les 20:30 hores.