L’ANC de Roses repartirà demà 1.500 mascaretes als nens i nenes de la Vila

ANC de Roses

El repartiment de mascaretes per als menors de 18 anys es durà a terme demà diumenge, 3 de maig, de 12 a 14 hores davant el Mercat municipal de Roses

L’ANC de Roses en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vila segueix treballant en el projecte #1miliódemascaretes, “el qual té un objectiu doble, primer, recaptar fons per als hospitals catalans per fer recerca i tractament de la COVID-19 i, segon, abastir la ciutadania de mascaretes”, ha afirmat al coordinadora de Roses per la Independència, Imma Carrión.

Dins d’aquest segon objectiu, es van fer arribar en una primera fase 500 mascaretes al CAP de Roses i es van repartir 2.500 mascaretes als majors de 65 anys.
I ara, en una segona fase segona fase es repartiran 1500 mascaretes als nens i nenes de la Vila. Aquestes mascaretes han estat confeccionades per cosidores voluntàries amb material cedit per l’ANC, gràcies a la donació realitzada per les empreses Tèxtil Rosdan i Folgaroles Tèxtil.

Repartiment davant el Mercat municipal

El repartiment de mascaretes per als menors de 18 anys es durà a terme demà diumenge, 3 de maig, de 12 a 14 hores davant el Mercat municipal.

Si es vol col·laborar en el projecte es pot fer clicant a la web 1miliodemascaretes.cat