L’ANC demana a les associacions de Roses el seu suport per la celebració de la Consulta

Consulta

La secció territorial de l’Assemblea Nacional Catalana fa una crida en aquest sentit, mitjnçant la campanya ‘Compromís’, a les entitats de Roses

ConsultaL’Assemblea Territorial de Roses de l’ANC té previst donar a conèixer la campanya ‘Compromís’. Iniciativa que consisteix en donar suport a la celebració de la consulta del 9 de Novembre per fer-lo arribar al Parlament, i al President de la Generalitat per quan faci la convocatòria de la mateixa.

Aquest compromís, amb el qual vol que se’n afegeixen moltes de les entitats de Roses a les milers que s’estan recollint arreu de tots els pobles de Catalunya. Per demostrar, així, el gran suport per part del teixit associatiu social, cultural i esportiu en quant a exercir el dret bàsic de la democràcia: Votar.

El suport no implica cap posicionament respecte a les preguntes de la Consulta

Aquest compromís no implica, en cap cas, un posicionament sobre les possibles respostes (No, Sí+No i Sí+Sí) a les preguntes de la Consulta.
Únicament es tracta de donar suport a la demanda d’exercir la democràcia, d’exercir el dret a votar.

Fil de contacte

Hi han moltes associacions amb les quals la secció territorial de Roses de l’Assemblea Nacional Catalana ja s’ha posat en contacte, tot i això és difícil arribar a totes perquè desconeixen el responsable o la persona que se’n fa càrrec de l’entitat.
Per això, si la campanya és del vostre interès només ho de feu saber el més aviat possible al següent correu electrònic: roses@assemblea.cat

El president de l’ANC, Dani Abad, fa públic el seu agraïment “a totes les entitats que ja us heu sumat al compromís, i pel vostre temps i dedicació a fer un poble ric en cultura, cohesió social i lleure al servei de tothom”.