L’ANC i l’Ajuntament de Roses tornaran a repartir, demà diumenge, mascaretes als menors de 18 anys

Mascaretes per als nens i nenes de Roses

Diumenge passat l'ANC de Roses i l'Ajuntament ja van repartir mascaretes per a la mainada davant el Mercat Municipal

El repartiment de mascaretes de protecció es portarà a terme a la Plaça Catalunya d’11 a 13 hores

Dins la campanya #1miliodemascaretes impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana per a que tothom pugui tenir la seva mascareta per tal d’evitar la propagació del coronavirus, la secció local de l’ANC Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament i voluntaris i voluntàries, tornarà, a l’igual que ho va fer diumenge passat davant el Mercat municipal, a repartir mascaretes entre nens de 3 anys i joves de 18.

Unes mascaretes que, com explica la coordinadora de la secció local de l’ANC, Imma Carrion, “estan elaborades amb un teixit hidròfob  i que abans d’utilitzar-les s’han de rentar prèviament a 60º, i després es poden fer servir fins a 30 vegades amb una protecció eficient abans de tenir que rentar-les de nou”.

Les mascaretes estaran disponibles per a les famílies en tres mides:

  • De 3 a 7 anys
  • De 7 a 14 anys
  • De 14 a 18 anys (talla adult).

Important: Si el nen o nena no va amb els pares, aquests hauran de presentar la seva targeta sanitària, o bé el DNI si en té.

Campanya #1miliódemascaretes

La campanya #1miliódemascaretes té dos objectius, la de facilitar mascaretes de protecció a la ciutadania i la d’aconseguir diners per l’adquisició de material per als hospitals per lluitar en condicions contra la Covid-19.