L’ANC i la secció local Roses per la Independència agraeixen la participació de tothom a la Via Catalana

Assemblea Nacional Catalana

L’Assemblea Nacional Catalana dóna la possibilitat de descarregar el diploma d’assistència a la Via Catalana

Roses per la Independència

Benvolguts companys,

Assemblea Nacional CatalanaAra que han passat uns dies us volem dir moltes, moltes, moltíssimes gràcies des de l’ANC de Roses a tots els que heu fet possible que la Via Catalana hagi esdevingut un Diada memorable, ens hem unit en una impressionant demostració col·lectiva, cívica i pacífica per reclamar el retorn de la llibertat del nostre poble.

Als ideòlegs de la Via Catalana, a tots els voluntaris que heu ofert el temps l’esforç i la il·lusió, a tots els que hi heu participat activament, als que heu confiat en la nostra Assemblea territorial Roses per la independència i compartit els trams 686 i 687 a Pont de Molins, a la gent de Pont de Molins que ens va acollir com a casa, especialment també a tots aquells que quan es van omplir els trams que teníem assignats vàreu ajudar a omplir trams buits (a la Jonquera, Capmany,… fins i tot a l’Ebre), i a tots aquells que hi volíeu ser i no vàreu poder, als catalans d’arreu del món, als germans dels Països Catalans que ens desitgen sort perquè la nostra és la seva. A tots els avantpassats que ens han deixat i que són als nostres cors i ens han fet hereus de la voluntat de ser.

No hi ha paraules per descriure el què hem viscut aquest 11 de setembre. Els sentiments, les converses i les mirades de complicitat, l’esforç organitzatiu col·lectiu, la magnitud del repte, l’èxit espaterrant, les imatges que han quedat per la història, la manera com ens mostrem al món… Som dignes del futur que estem construint.

Som la gent, el bé més preuat de la nostra terra, Catalunya, un gran país meravellós ric en paisatge, cultura, història, acollidor i modern, i ni res ni ningú podrà aturar tot un poble en moviment.

Encara ens queda un any decisiu de feina, comptem amb tots vosaltres.

Seguim fent Via cap a la independència ||*||

Una abraçada ben gran,

ANC- Assemblea territorial ROSES per la Independència

Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana

Assemblea Nacional CatalanaBenvolguts/des participants a la Via Catalana,

Ens adrecem a tots vosaltres, als que heu fet possible l’èxit aclaparador de la Via Catalana amb la vostra participació. Moltes gràcies als que dediqueu el vostre temps al país, als que hi dediqueu tot el vostre temps lliure restant-ho a la família i els amics, totes les energies i il·lusions, als que heu perdut moltes hores de son i heu fet molts quilòmetres per a què la Via Catalana fos un èxit.

Sabem que sense tots i cadascun de vosaltres, la jornada històrica i sense precedents d’aquesta Diada no hagués estat possible. L’Onze de Setembre de 2013 hem tornat a escriure una de les pàgines més glorioses de la nostra història, hem tornat a mostrar al món la nostra ferma convicció d’esdevenir un nou estat d’Europa.

Per fer constar la vostra participació en aquesta jornada històrica, podeu descarregar-vos el diploma de la Via Catalana i guardar-vos així un record del vostre lloc a la història.

En nom del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana, moltíssimes gràcies. Junts ho hem fet possible!

Assemblea Nacional Catalana