Inici Actualitat L’ANC i Òmnium Cultural de l’Alt Empordà organitzen autocars per anar demà...

L’ANC i Òmnium Cultural de l’Alt Empordà organitzen autocars per anar demà al Parlament de Catalunya

Davant l’eventual proclamació de la independència per part del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, les entitats independentistes de l’Alt Empordà volen anar a donar-li el seu suport

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont compareixerà davant el Ple del Parlament de Catalunya demà dimarts, 10 d’octubre, a les sis de la tarda per informar sobre la situació política de Catalunya. I demà està prevista portar a terme una concentració de suport davant del Parlament de Catalunya amb motiu de l’eventual proclamació de la independència per part del president Puigdemont.

Per aquest motiu, la Junta de la secció local de l’ANC ‘Roses per la Independència’ s’ha reunit aquesta mateixa tarda “per mirar d’anar demà a Barcelona en autocar per donar el nostre suport, i ens hem assabentat que l’Assemblea Nacional i Òmnium Cultural de l’Alt Empordà està organitzant també un que sortirà de Figueres, ho fem tot de manera conjunta per optimitzar recursos”, ha assenyalat el coordinador de ‘Roses per la Independència’, Ramon Dachs.

Així, les entitats independentistes de l’Alt Empordà han organitzat un autocar per anar a Barcelona, el qual sortirà a les 15 hores de Roses, farà aturada a Castelló d’Empúries a les 15:15 i a Figueres a les 15:30 hores.

El preu per persona ´és de 15  euros i l’hora estimada de tornada serà cap a les 22 hores.

Els interessats en anar a Barcelona poden fer la reserva trucant al telèfon de la seu d’Òmnium Cultural a Figueres: 972 50 07 45.

Així mateix, la gent que no pugui anar però vulgui seguir el ple del Parlament en directe es pot dirigir a La Cate de Figueres per seguir-lo en pantalla gran a partir de les 18 hores.

Exit mobile version