L’ANC Roses dona al Centre d’Atenció de Primària al voltant de 400 mascaretes

Mascaretes per als nens i nenes de Roses

L'ANC de Roses i l'Ajuntament van tornar a repartir ahir mascaretes per als nens i nenes de la Vila

Mascaretes per a que els sanitaris de l’Àrea de Pediatria del CAP de Roses repartiran entre els nens i nenes de la Vila

Ahir va ser un matí plujós, d’aquells dies que la millor opció a escollir es quedar-se a casa.

I el que van fer la majoria de rosincs i rosinques. Només uns quants van decidir sortir per necessitat, i d’altres per poder recollir la mascareta que l’ANC Roses amb la col·laboració de l’Ajuntament està repartint entre nens i nenes de 3 anys i joves de 18, dins la campanya #1miliódemascaretes

Des les 1.500 mascaretes que la secció local de l’Assemblea tenia previst repartir entre la mainada de Roses, una part important es van donar el diumenge, 3 de maig, davant el Mercat Municipal. I com van sobrar doncs es va decidir acabar de repartir-les a la Plaça Catalunya, però la pluja va aconsellar fer-ho davant les portes de l’Ajuntament.
Un dia plujòs que no va possibilitar donar-les totes, “ens van quedar unes 400 mascaretes que portarem al CAP de Roses per a que des l’Àrea de Pediatria les donin a la mainada i al jovent”, va afirmar la coordinadora de l’ANC Roses, Imma Carrión, la qual també unes paraules “d’agraïment per totes les cosidores voluntàries que han col·laborat en aquest projecte així com als voluntaris i voluntàries que han ajudat a repartir les mascaretes”.

Èxit de la campanya #1miliódemascaretes

L’Assemblea Nacional Catalana finalitzarà properament la campanya #1miliódemascaretes, que va arrencar amb l’objectiu de fer arribar mascaretes a la ciutadania quan eren molt escasses, així com també  ajudar als hospitals catalans en la recerca i el tractament de la COVID-19.
I ja es pot avançar que la campanya ha estat un èxit d’implicació, organització i participació de moltes assemblees locals amb l’ajuda de voluntariat i dels ajuntaments. Però, tot i això, des de l’entitat independentista es continua animant a la gent a fer-hi la seva aportació entrant al web #1miliódemascaretes.