L’ANC Roses ja està immersa en els preparatius per assistir a l’acte per la independència de l’ANC durant l’11 de setembre

Rosincs i empordanesos en un autocar direcció Barcelona l'any passat durant la Diada de Catalunya del voltant en un autocar en direcció a la Via Lliure a la República Catalana

Els independentistes de Roses enguany no aniran a Barcelona, sinó a Salt per participar a l’acte que prepara l’Assemblea Nacional Catalana

ANC Roses
Independentistes rosincs i empordanesos en l’autocar que va anar a Barcelona durant la Diada de Catalunya de l’any passat

A l’igual que en els darrers anys l’ANC i Òmnium Cultural estan preparant un acte per la Diada de Catalunya, l’11 de setembre. Un acte que a diferència d’altres anys “serà descentralitzat, ja que es farà un a Barcelona, un altre a Lleida, un altre a Tarragona, a Berga i Salt”, ha afirmat el president de la secció territorial de l’ANC Roses, Ramon Dachs, destacant que “a nosaltres, per proximitat, ens han assignat el de Salt”.

I per la qual cosa “hem preparat autobusos per a qui vulgui desplaçar-se amb nosaltres, la qual serà més còmode perquè deixaran aparcar a la vora de l’acte”, ha dit Dachs.

I per sufragar les despeses d’organització d’aquests actes l’ANC Roses distribuirà, com els anys anteriors, “uns pacs que contindran una samarreta, una banderola i d’altres estris de marxandatge de la Diada d’enguany”.

Enguany com  el destí està molt més a prop els autobusos sortiran de Roses entre les 14 i 15 hores i, evidentment, tornaran molt més d’hora que anys anteriors.

Els interessats en reservar els bitllets com el pac de la Diada ho podran fer durant la Fira d’Artesania de la Festa Major de Roses, que se celebrarà a la plaça Catalunya on la secció territorial disposarà d’una parada a tal efecte. També es pot fer les reserves al bar El Pollo Loco, el que era abans El Porró, ubicat al nº 72 del carrer Trinitat.

La secció territorial de l’ANC té prevista la realització, tot i que segons Ramon Dachs “encara no sabem si la podrem fer”, d’una performance de denúncia, a l’igual que s’ha fet en altres poblacions, remeten a la frase  “els hem destrossat el sistema sanitari” que va pronunciar l’exdirector de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, al ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, en les converses gravades fetes públiques.

Exit mobile version