L’antic càmping Bahía es tornarà habilitar com aparcament per a les carrosses durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Terreny de l'antic càmping Bahía / Foto: arxiu

Serà un espai exclusivament per aparcar carrosses i vehicles i no estarà permesa qualsevol altra activitat

Carnaval de Roses 2015
Terreny de l’antic càmping Bahía / Foto: arxiu

Per segon any consecutiu el departament de Festes i Carnaval de l’Ajuntament de Roses habilitarà els terrenys de l’antic càmping Bahía, espai utilitzat durant l’estiu per encabir les Barraques de la Festa Major, per poder aparcar les carrosses del Carnaval.
Així, el terreny s’adequarà, durant els quatre dies de la festa disfresses, per encabir  les carrosses i els vehicles que les arrosseguen de totes les colles que ho sol·licitin prèviament a l’Àrea de Festes, “d’aquesta manera volem facilitar que les carrosses amb els vehicles que participin a les desfilades no hagin de sortir a la carretera, per motius de seguretat, per anar als llocs on han de tancar-les”, ha manifestat el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández, Ferdy.

Es tancarà la zona amb tanques, hi haurà punts d’aigua i vigilància privada en els següents horaris:

  • De les 10 de la nit del divendres fins a les 15 hores del dissabte
  • De les 20 hores del dissabte fins a les 11 hores del diumenge
  • De les 20 hores del diumenge fins a les 11 hores de dilluns

Per poder reclamar, en cas de robatori, cal que quan es deixi la carrossa s’entregui a un dels vigilants un document per duplicat amb una relació del material que es deixa a dins.
Un cop comprovat que hi sigui tot, el representant de la colla i el vigilant signaran el document, quedant-se cadascun amb una còpia cadascun.
D’aquesta manera, si falta alguna cosa quan es vagi a buscar la carrossa, es podrà fer una reclamació a l’empresa de seguretat.

Només pàrquing i no pas festa

Cal destacar que l’antic càmping Bahía només es podrà utilitzar com aparcament i no pas per continuar la festa, ja que aquesta es desenvolupa al passeig marítim, el moll, l’envelat i el Pavelló Municipal d’Esports, “ l’objectiu és oferir un plus de comoditat a tots els participants del Carnaval, però al mateix temps hem de tenir en compte que s’ha de preservar el descans dels veïns que envolten l’antic càmping Bahía, per aquest motiu no es podrà fer quelcom activitat o continuar, només estacionar la carrossa”, ha assenyalat en Ferdy.

Com disposar de pàrquing al terreny de les barraques de la Festa Major

Les colles interessades a utilitzar aquest servei ho han de comunicar a l’àrea de Festes trucant al 972 25 24 00 o per correu electrònic a festes@roses.cat abans de les 12 hores del divendres 6 de febrer.

Propers actes previs al Carnaval de Roses de 2015
L’Ajuntament de Roses té previst organitzar els següents tres actes previs a la festa més mediàtica i multitudinària de Roses

  • Campanya de salut juvenil “Per Carnaval no tot s’hi val 2015” – Museu del Carnaval, que tindrà lloc el dijous 5 i divendres 6 de febrer, de 16 a 21hores, al Teatre Municipal
  • Presentació del Carnaval de Roses, la qual es portarà a terme el divendres 6 de febrer, a les 20.30 hores, a l’hotel Ramblamar
  • Reunió amb els caps de colla de carnaval el dilluns 9 de febrer, a les 20.15 hores, al segon pis del Teatre, entrant per la porta lateral que dóna a l’aparcament.