L’aparcament de l’Institut Illa de Rodes de Roses canvia els accessos

Institut Illa de Rodes
Aparcament institut Illa de Rodes de Roses

La mesura vol millorar la viabilitat en aquest punt de la Vila de Roses i permetre un accés a l’àrea d’aparcament més segura

Institut Illa de Rodes
Aparcament institut Illa de Rodes de Roses

L’aparcament de vehicles situat a la carretera de les Arenes, concretament al solar existent entre l’institut Illa de Rodes i la comissaria de Mossos d’Esquadra, ha modificat aquesta setmana els seus accessos d’entrada i sortida de vehicles.

L’actuació ha consistit a invertir els accessos d’entrada i sortida de l’estacionament, de manera que des d’aquesta setmana l’accés al seu interior s’ha de realitzar per l’antiga sortida, i viceversa. El canvi és fruit de la demanda realitzada per la direcció del mateix centre educatiu i permetrà augmentar la seguretat de la circulació en aquesta zona, sobretot en els moments d’entrada i sortida de l’institut.

Els nous accessos han estat degudament senyalitzats i, durant els primers dies de posada en funcionament del nou sistema, agents de la policia es personaran en els moments de major circulació per informar els conductors del canvi de direcció.