L’Àrea de Turisme fa una crida a les empreses de Roses per oferir les seves promocions al Mercat del Ram de Vic

Roses x Vic

Roses assistirà a la Fira de Turisme del Mercat del Ram de Vic amb l’objectiu que les empreses puguin donar a conèixer les seves promocions per tal d’atraure visitants a la Vila

Roses x VicLa Mostra de Turisme de Vic, que s’emmarca dins el Mercat del Ram de la capital d’Osona, i que se celebra enguany els dies 23,24 i 25 de març, té molta tradició. És una cita marcada en l’agenda de molts sectors, des del turístic fins a l’agropecuari, en definitiva “és un punt de trobada on durant els tres dies de celebració aplega milers de visitants d’arreu Catalunya”, ha manifestat el regidor de Turisme de Roses, Fèlix Llorens.

Per aquest motiu, l’Àrea de Turime fa una crida a les empreses de la Vila per participar en aquesta Mostra-Fira de Vic “per a que tinguin un cop més l’oportunitat de donar a conèixer els seus serveis entre la gran quantitat de gent que s’apropa a Vic durant aquest dies per oferir-les les promocions que considerin adients”, ha significat Llorens.

Així, els establiments interessats en ser-hi a Vic per participar a la Fira de Turisme del Mercat del Ram, poden presentar les seves propostes fins al 4 de març.

I per això, cal destacar, s’han d’oferir descomptes especials d’entre un 10 i un 25%, els quals oferiran a l’estand d’informació de Roses que hi haurà al Mercat del Ram de Vic.

Per donar a conèixer aquesta promoció, l’Ajuntament de Roses editarà material específic, on es presentaran els detalls de les diferents promocions de les empreses de Roses.

Cal destacar que els establiments que han participat en el darrers anys a la Fira de Turisme del Mercat del Ram de Vic han estat empreses com l’Hotel Els Grecs, els Creuers Don Pancho, el Port de Roses, el Tren Turístic Cultural Roses Exprés, el Càmping Rodas, els Creuers Els Blaus de Roses, els restaurants Falconera i L’Àncora, i Finques Company.